a sporadic journal

Etthundra mil


 
Jojo Moyes är en väldigt omtyckt författare och när jag såg denna i en bokhylla på jobbet var jag tvungen att låna med mig den hem.Kort och gott handlar den om familjen Thomas som består utav Jess som är mamma till Tanzie och Nicky som inte är hennes biologiska son, men hon behandlar honom som om han var det. Marty, pappan, bor någon annanstans och bidrar inte så mycket vilket gör att Jess får kämpa med dubbla jobb för att få ekonomin att gå ihop. Tanzie älskar matte och en skola som heter St. Anne (något i den stilen iallafall) vill att hon börjar där. Problemet är att Jess inte har tillräcligt med pengar för det, trots att de blivit erbjudna ett stependium som täcker 90% av terminsavgiften. Jess för nys om en Matte olympiad av en lärare på St. Annes och tänker att Tanzie då får en chans till sin drömskola. Det är också då Ed dyker upp. Vill ni se vad som står på bokens baksida så finns det här.
 
Jag tyckte denna boken var bra och jag vill läsa något mer av Jojo. Jag gillar att den utspelar sig under en ganska kort men intensiv period och jag gillar hur den är skriven. För egentligen så händer det inte så superduper mycket grejer men man hamnar i en trivsam liten bubbla när man läser. Ett lästips med andra ord!
Postat av: Tuva Björnwall

Jag ÄLSKAR Jojo Moyes och ser så mycket framemot att Livet Efter Dig blir film! Uppföljaren på den har ju också precis kommit ut :D

Svar: Åh! Får se till att läsa dem, för gillade verkligen denna. Tror de andra är lika bra, om inte bättre. :)
Molly Rodin

2015-09-29 @ 19:55:12
URL: http://fattagaloppen.blogspot.se
Postat av: Malin Hyving

Tack för lästips! Har äntligen kommit in i en läsperiod efter att i månader bara läst två böcker. Har saknat att vara omsluten av berättelserna.

2015-10-03 @ 10:15:38
URL: http://varemalin.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: