a sporadic journal

Som en baksmälla utan smäll


De senaste två nätterna har jag jobbat natt vilket var lite annorlunda. Det käns som en baksmälla utan smäll; trött och sliten. Just nu spelar det nästan ingen roll vad klockan är eller vilken dag det är. Det har blivit så när det inte finns några vardagsrutiner och det är konstigt men det gör mig ingenting, snarare tvärt om. Det är svårt att planera sitt liv men det känns ändå väldigt avslappnat. 
Idag har jag sovit ca fyra timmar och varit i stallet. Jag tänkte undvika att vända på dygnet. Det är lite onödigt att vända det helt upp och ned. 

KräftskivaIgår var jag på kräftskiva hos Melinda. Fast jag glömde ta bilder... Nu har jag precis kikat på första avsnittet av Narcos som är Netflix nya serie. Det var väldigt längesedan jag började kolla på en ny serie nu och den verkade bra. Jag vet inte ens vilka serier jag sett längre eller vart jag är. Tex sons of anarchy, där har jag tappat bort mig helt vilket är väldigt synd. Ska fortsätta ta det lugnt idag. Ska till stallet i eftermiddag och klockan tio ikväll börjar jag jobba. Min första natt, så vi får se hur det blir! 

Kungshamn


Från campingen
Räkfrossa
Teo som fiskar krabbor med håv.
 
För en eller två veckorsen åkte jag och pappa ut till Kungshamn med mormor och morfar. Min moster och hennes familj har husvagn och spenderade de sista semesterdagarna där, så vi åkte dit och åt räkor (och jag åt lax (♥)).