a sporadic journal

PromIgår var jag på bal! Försöker lägga in bilder men kan bara lägga upp en...men får väl fylla på allt eftersom. Iallafall, mamma hämtade mig runt elva och så åkte vi till mormor och där hade hon dukat upp ett brunch bord. Maja kom dit, vi åt och sedan gick jag till frisören. Det tog ca en timma tror jag och blev superfint! Sedan gick jag till mormor igen och så började mamma sminka mig. Sedan på med klänningarna och så var det dags att ta lite bilder. 
 
De andra drog till Gustavsberg men jag och Maja fick vänta på våran okända chaufför... Vi visste inte vem som skulle köra oss till balen nämligen, men. Det var en fin old School bil. Det blev en runda i stan innan han slängde av oss.
 
Kände mig nästan som en kändis när jag klev ur bilen haha för det var en sån ordentlig publik. Nästan hela släkten var där för att kolla haha och många vänner också, så när folk skulle fota visste man inte var någonstans man skulle vända sig.
 
Vi fick lite tur med vädret iallafall. När vi kom dit så var det uppehåll men däremot började det regna när vi stod i kö påväg in... Men man fick dela paraply med någon som hade helt enkelt.
 
Så kul att alla var så fina och fixade! Mina fötter gör super ont idag, det tog 20 minuter att få ur mitt hår igår när jag kom hem, men samtidigt så var det så kul att få gå på bal! 
 
Idag blir det återhämtning och uppladdning inför studentveckan som typ börjat nu. Min lillebror fick ha hand om min kamera så jag har nog några bilder från den men et kommer dröja eftersom jag är utan dator. Tills dess får dessa duga!
 
 

Jag är klar!


Jag är glad för idag blev jag klar i skolan! 
Även om hela alltet inte blev som jag tänkt mig, varken min gymnasietid eller trean eller matten i år så känns det bra. 
Jag känner mig glad trots det.
 

Mera bal


I fredags så var Ida på bal med siin förra klass och jag var ju där för att knäppa lite kort. Dock var det ruskigt dåligt väder (hoppas jag slipper det på min bal) Dagen efter, alltså i lördags så var det Melissas tur att gå på bal och de hade bättre tur med vädret. Det blev inga paraplybilder där inte! Efter drog jag, Ida och Jennie hem till Bella i vgb där vi grillade och firade att skolan (nästan) var slut. För jag är ju inte klar än utan har tagit igen grejer idag och två grejer i morgon innan jag är färdig. Fick reda på att matten inte gått så bra så är väl inte helt klar i skolan förrens jag har gjort prövning där. Tror jag.