a sporadic journal

Ibland får man unna sig...


Hängde med Melinda till Ikea idag. Vi började med att äta innan vi gick på jakt efter diverse artiklar som skulle underlätta hennes sortering av smink och skönhetsgrejer. Jag tycker ju sådant är kul hehe. Efter det drog jag med henne till Torp. Jag fick för mig att jag skulle köpa en ny plånbok, Michael Kors. Jag fick faktiskt ett presentkort i studentpresent på Pondus, så jag betalade inte alls mycket! Den är himla fin och det är en perfekt plats för mobilen i den. Ibland får man liksom unna sig.

Promenad, Nyårsplanering och charader


Sen senast så har jag jobbat! Natt, kväll, dag. Senast jobbade jag torsdag till fredag natt och den var inte riktigt som vanlig för mmin del men det gjorde ju bara att jag fått mer erfarenhet av hur det är att arbeta på ett äldreboende. Jag har dock hunnit med att ta en liten promenad i oktobervädret; lite kylig luft, klarblå himmel och stark sol.
 
Igår samlades ett gäng hemma hos Ida. Vi åt fajitas och planerade nyår tillsammans. Vi ska till Sälen nämligen! Ida råkade boka en stuga i onsdags så vi försökte hitta en annan som var lite billigare men det är rätt svårt när man än ett gäng på arton-nittonåringar. Jag har ju inte åkt skidor på typ två (?) år så jag är så himla taggad! (Redan....... chilla lite molls)

En kaffeinjektion tack.


Jag är verkligen helt slut just nu! Denna veckan har jobben smygit sig på och helt plötsligt inser jag att min arbetsvecka är hela sex dagar lång, och då blir jag ännu tröttare och skulle behöva ha både en och två injektioner med kaffe. Trots att jag har helgen framför mig är jag så himla glad över att det är fredag. Jag vet inte riktigt hur det är mjöligt eftersom hela grejen med fredag är att det är dagen innan två lediga dagar... De senaste har jag varit mer på en ny avdelning jag inte jobbat på förut så det är ju kul, plus att jag (idag) fick medicindeligation vilket känns så himla skönt. Dels för min skull men också för mina kollegor. Utan den är jag inte behörig till att ge mediciner vilket innebär att jag alltid behövt be kollegor att göra det. Nu slipper jag det och det känns ju mycket bättre för mig! En sak är iallafall säker och det är att oavsett om jag har deligation, jobbar helg eller natt så trivs jag hundra gånger bättre med min situation nu än när jag gick i skolan.