a sporadic journal

Drar ju gärna nu...


 
Jag vill verkligen besöka alla 52 stater i Amerika. När jag går igenom den Amerikanska kartan ser jag delstat efter delstat och när jag ska peka ut vart jag skall åka i vilken ordning så går inte det. Jag har en bild av att varje ställe har någonting exklusivt som inte finns någon annan stans och därför måste jag åka just dit. Det finns liksom ingen jag kan hoppa över utan att jag hade missat något.
 
 
 
Det finns såklart andra ställen jag också vill se. Island, Thailand och Australien tillexempel.Eller Sea of Stars on Vaadhoo Island in the Maldives, Whitehaven Beach at Whitsunday Island in Australia, Glowworm Caves in Waitomo, New Zealand med flera... Åh det finns så många fina ställen runt om i världen och jag får panik när jag tänker på att jag aldrig kommer hinna se allt... 

Latest


Jag älskar när våren kommer och alla träd börjar blomma. Rosa, som är fint + blommor, som också är fint = väldigt fina rosa blommor. Visst, det är kanske tröttsamt med alla bilder a rosa blommande träd, men jag tycker inte det gör så mycket att alla lägger upp bilder på det! 
Och igår fick jag nya skor. Jag behöver nya löpardojor och det är ju vad dessa är, men vet inte om de är bra för mig att springa i dem. Fast jag vill kunna ha dessa till vardags så tror inte jag springer i dem ändå. Men ja, najs med nya skor.
 
Annars då? Stressar över skolan för nu är april slut och det är bara maj kvar. Stressen ligger på balen, klänningen och studentmottagningen, matteprovet i maj och att hinna med allt jag missat och allt nytt jag har framför mig för inte en enda lärare kan ju chilla utan kör i 110 i sitt ämne precis som om vi inte hade något annat att göra. Får ont i magen. 

Lysekil


Igår fick jag stanna hemma från skolan på grund av migrän. Sov hela förmiddagen vilket var vad jag behövde för när jag vaknade igen sedan så var den borta. På eftermidagen, vid fyra, hämtade Jennie upp mig och så åkte vi till Lysekil!
Jag hade med mig kameran så passade på att ta lite bilder, bland anant på Jennie och Thor! Jag fick rida Dogge, en ardenner. Mysigt att få andas lite häst igen! När jag kom hem var jag helt slut så jag gick och lade mig vid elva haha. Så skönt!