a sporadic journal

torsdagsdrink


God dag!
Idag råkar en vara på ett väldigt bra humör! Kan vara för att jag vaknade och trodde jag befann mig mitt i solförmörkelsen men det visade sig att klockan bara var fem på morgonen, vilket betydde att jag hade en stund kvar att sova. Eller för att jag vaknade innan klockan ringde i morse, eller för att jag helt enkelt inte har någon skola att gå till idag. Sedan kan det också bero på att jag hade en trevlig kväll på Varvet by butlers igår tillsammans med Maja och Ida. Var rätt taggad på att se hur det såg ut där nu när de gjort om.
Vi kom dit vidhalv åtta tiden och satt och tjatade till klockan tio om allt mellan himmel och jord. Vi körde på drinkroulette, alltså att vi säger hur vi vill att den ska smaka och sedan får vi något därefter. Det passade helt enkelt bra att hänga där just igår för jag och Ida gick på helg plus att jag igår bestämde mig för att hoppa av en kurs i skolan!
Sedan var jag ju tvungen att ta en extremt ful bild både på och i badrummet, men jag tyckte dem gjort så himla fint där...
Postat av: ISA

Bästa känslan att vakna sådär innan klockan och ba "jaaaaa får somna om" haha! :)

2015-03-20 @ 22:28:52
URL: http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: